Spiseforstyrrelser

Behandling af anoreksi, bulimi, BED eller ortoreksi

Behandling af spiseforstyrrelser

1:1

Jeg tilbyder individuelle forløb til behandling af spiseforstyrrelser. Forløbene tilbydes til alle typer af spiseforstyrrelser.

Mine forløb er 100% individualiseret og tilpasset netop DINE udfordringer.

Modsat den traditionelle behandling møder du i mine forløb ingen krav om at følge en kostplan eller krav om vægtøgning. 

Min tilgang er i stedet en kombination af vaneændringer og metakognitive redskaber.

Målet er, at vi med disse redskaber stille og roligt kan ændre dine spisevaner, og genvinde kontrollen over forstyrrede tanker om mad og krop, så du kan blive fri af spiseforstyrrelsen og dermed genvinde trivsel. 

Vi arbejder sammen om, at finde ud af hvad spiseforstyrrelsen hjælper dig med at mestre, så du kan få min hjælp til at udvikle nye og mere hensigsmæssige mestringsstrategier, som ikke står i vejen for din trivsel. 

Du skal forvente, at du fra start vil blive introduceret til metakognitive øvelser og skal bruge cirka 10 min dagligt på dem. 

Forløbet kan foregå både fysisk og online over Teams eller kombineres. 

Hvad får du i et forløb med mig?

Fast pris pr. vejledning

Individuel tilpasning af hyppighed mellem møder,
men jeg anbefaler 1 session om ugen. 

Løbende skriftlig opfølgning

Fri korrespondance på mail/ telefon med mig 

100% individuelt tilpasset forløb 

Har du privat sundhedsforsikring?

Hvis du er dækket af en privat sundhedsforsikring betaler de fleste forsikringsselskaber for din behandling, hvis du har BMI under 18.5. 

Er du ung/barn er der en god chance for, at du er dækket af dine forældres forsikring. 

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om dine muligheder. 

Min egen historie

Da jeg var blot 15 år gammel udviklede jeg selv anoreksi. Jeg har selv taget kampen. En kamp som jeg heldigvis har vundet. 

Jeg ved derfor, hvordan det er, at leve med en spiseforstyrrelse, og jeg kender alt til den ambivalens, som du helt sikkert oplever. 

Jeg har selv oplevet hvordan det traditionelle behandlingssystem fungerer og i mine øjne svigter.

Derfor brænder jeg også for at blive en alternativ behandlingsmulighed, hvor du som menneske bliver set og hørt, hvor der ikke findes en standardiseret behandlingsprotokol. 

Jeg ville ønske, at jeg havde fundet det alternativ, da jeg kæmpede. 

Jeg hører ofte folk sige, at man aldrig slipper af med sin spiseforstyrrelse. Det var også min egen oplevelse. Den var der altid på skulderen, og jeg havde ikke altid kontrollen over den, selvom jeg var erklæret rask.

Det var indtil, at jeg mødte metakognitiv terapi. Den metakognitive tilgang har lært mig, at jeg har kontrollen over mine tanker. At jeg kan bestemme hvilke tanker, jeg vælger at lyse på og give energi.

Derfor kan jeg også med ro i sindet sige, at jeg ikke længere føler, at jeg er spiseforstyrret eller frygter tilbagefald.

Det vil jeg gerne give videre til dig, og det er netop derfor, at du finder metakognitive øvelser i en kombination af min ernæringsfaglige viden i et forløb med mig. 

Uforpligtende indledende samtale

Jeg tilbyder en fuldstændig uforpligtende indledende samtale til alle, hvor vi sammen finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Derudover bruges samtalen til at finde ud af om, jeg er den rette til at hjælpe dig.

Vi afstemmer, om der er den rette kemi mellem os, og om vi er et godt match. 

Det siger klienterne

“Da jeg startede hos Nanna havde jeg aldrig nogensinde troet, at hun skulle hjælpe mig videre fra min spiseforstyrrelse og alle de tanker jeg havde om mad konstant..”

..men noget må være sket for efter 3,5 måned i forløb hos Nanna var største delen væk. Jeg kunne nu spise ALT mad uden dårlig samvittighed, hvilket har gjort en kæmpe forandring for min hverdag, alt er meget lettere og jeg er selv 100 gange gladere!"
Mathilde, bulimi

“Det bedste ved forløbet hos dig var, at jeg måtte skrive til dig døgnet rundt. Det hjalp utrolig meget, og så var jeg ikke helt alene om det.”

Jeg vil bare sige tusinde tak for din hjælp. Jeg har brugt det rigtig meget siden, og kørt videre med det og lært mig selv mere. Jeg er bare så taknemmelig for at du hjalp mig og for at du altid stolede på mig. Du mistænkende mig ikke en eneste gang for noget, men troede altid på mig. Det er der ikke andre der har gjort!!"
Anonym, anoreksi

"De destruktive tanker og handlinger og skylden bliver gradvist lettere og lettere at håndtere og vende rundt"

"Selvom det virker som små ting, som giver så god mening, og som man i bund og grund godt ved, så føler jeg, at det har rykket bjerge hos mig. Det er lykkedes ved hjælp at små skub, de rigtige spørgsmål og et nyt perspektiv at rykke rundt på brikkerne i mit hoved, så jeg har fået et meget mere afslappet (og måske vigtigst af alt) realistisk forhold til mad. De ting der før var så forbudte er blevet løsnet op, og det giver meget mere ro i mit hoved og i min hverdag. Det er takket være Nanna."
Ane, bulimi

“Efter mit forløb hos Nanna har jeg fået livsglæde tilbage med gode madvaner, mere energi og overskud til mig selv og min familie!”

“Jeg har altid været vant til at være meget aktiv, men har i mange år ikke haft lyst til at spise. Jeg har længe ikke følt sult, så for mig var det kun en nødvendighed at skulle spise og ikke af lyst. Nanna har lært mig at føle sult og få lyst til at spise igen. Hver gang jeg nyder et måltid mad, tænker jeg på Nanna og på mine børn, som har hjulpet mig til at kunne ændre min hverdag til det bedre.
Nanna har gjort en kæmpe forskel for mig og jeg kan varmt anbefale et forløb hos hende”
Linda, spiseforstyrret

“Jeg havde ikke troet at jeg nogensinde ville stå på den anden side, men er i dag rask, og har en helt anden forståelse af mig selv”

Nanna har været et frisk pust, i en ellers meget rigid behandlingsform. Ved hende blev jeg mødt med nærvær, forståelse og fik redskaberne til at stå imod min spiseforstyrrelse.
Julie, anoreksi

"Jeg plejede at få en dårlig følelse i maven når jeg havde overspist, men efter samtaler med Nanna har jeg ikke denne følelse og kommer den er jo blevet god til at lade den være"

"Mit forløb ved Nanna har været skønt! Til samtalerne har jeg fået nogle gode fif omkring hvad man kunne spise om eftermiddag, hvor det som regel gik galt. Jeg har fået fif omkring hvordan jeg gør det nemmere for mig selv ikke at overspise. Udover dette også nogle mellem måltider som kunne være gode efter og før træning for mere energi. Så alt i alt et fantastisk forløb!"
Nikoline, overspisninger

Vil du inspireres dagligt?

Så følg mig på instagram, hvor jeg deler ud af min tilgang, og forsøger at bekæmpe misinformation og myter eller lyt til min podcast "En uformel sundhedssnak" 🤎

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Man: 9:00-18:00

Tirs-tors: 9:00-17:00

Fredag: 9:00-15:30

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale