Diætist Århus

Autoriseret klinisk diætist i Århus med speciale i spiseforstyrrelser, madstress & selvkærlige vægttab

Leder du efter en Diætist i Århus?

Så kan du meget vel være kommet til det helt rette sted. Lige her på siden har du nemlig mulighed for at tilmelde dig et forløb hos mig, Nanna – diætist i Århus. Du kan desuden blive meget klogere på, hvad det helt præcist er, jeg kan tilbyde dig som diætist i Århus. Mit største ønske er at hjælpe dig med at leve et sundere og gladere liv. Jeg er specialiseret i spiseforstyrrelser, forstyrret spisning og selvkærlige vægttabsforløb, og henvender mig derfor primært til dig, som ønsker hjælp indenfor de områder. Ønsker du at vide mere om hvad jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde ud af, hvad det bedste forløb for dig ville være. Du kan også læse med her på hjemmesiden og dyk længere og længere ned i mine specialer og tilgang.

 

Få et forløb hos en uddannet klinisk diætist i Århus

Jeg er uddannet klinisk diætist og metakognitiv coach. Diætist er en beskyttet titel, som kræver uddannelsesgrundlag – og netop den uddannelse har jeg taget. Vil du læse mere i dybden om mig anbefaler jeg dig at hoppe ind på min side ”om mig”, men for dig betyder det, at du hos mig får objektiv og evidensbaseret vejledning i at, leve et sundere og gladere liv. I alle mine forløb har jeg fokus på madro. Hos mig er der således aldrig restriktioner og jeg laver som udgangspunkt ingen kostplaner.
I stedet forsøger vi sammen at ændre dine vaner i et tempo, som er overskueligt for dig. Vi arbejder med at slippe forbud og restriktioner, så du kan få et afslappet forhold til mad igen, hvor intet skal være forbudt. Indgår du et forløb med fokus på spiseforstyrrelse eller forstyrret spisning kan du desuden forvente, at der inddrages metakognitive redskaber til at hjælpe dig med at få ro på tankerne om mad, krop og vægt, såfremt det giver mening for dig. Kort fortalt hjælper jeg dig med at finde ro i din hverdag omkring alt det, der måtte omhandle mad og kropsbillede. Har du et ønske om vægttab arbejder vi sammen med at komme i mål med vægttabet med holdbare ændringer, uden at gå på kompromis med din mentale sundhed.

 

Skræddersy det bedste forløb til dig hos en klinisk diætist i Århus

Uanset, om du er stor eller lille, høj eller lav, så står jeg klar til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Min mest fornemme opgave er at hjælpe dig til holdbare resultater. Alle klienter er unikke med forskellige behov. Derfor skræddersys mine forløb altid til dig. Du kan vælge mellem et individuelt eller et gruppeforløb alt efter, hvad der giver mest mening for dig. Vælger du et individuelt forløb vil jeg garantere at forløbet er 100% individuelt tilpasset til dig. Ingen forløb er ens! Jeg tilbyder altid en 100% uforpligtende indledende samtale, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi kan strikke et forløb sammen, som passer perfekt til dine behov.

 

Diætist i Århus med speciale i madro, selvkærligt vægttab og spiseforstyrrelser

Jeg er uddannet autoriseret klinisk diætist, og har valgt at specialisere mig i madro, spiseforstyrrelser og selvkærlige vægttabsforløb. For at kunne hjælpe dig på bedst muligvis indenfor disse områder har jeg også valgt, at uddanne mig i metakognitiv terapi. Det betyder, at jeg i mine forløb kombinerer mine ernæringsfaglige kompetencer med mine kompetencer som metakognitiv coach, så vi både kan forbedre din fysiske og mentale sundhed. I mine øjne den optimale kombination af kompetencer, når man arbejder med spiseforstyrrelser, madro og varige vægttabsforløb. I et forløb hos mig er du derfor sikret, at vi arbejder rundt om hele din sundhed.

 

Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale

Er du interesseret i at komme i et individuelt forløb eller et gruppeforløb hos mig?

Så er du altid velkommen til at kontakte mig. Du er ligeledes velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mit arbejde som diætist i Århus. Faktisk tager jeg imod alle spørgsmål med et smil, og jeg glæder mig blot til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen, giv mig et kald eller skriv en mail til mig på hej@nannaaarslevjensen.dk – så kan vi lave en aftale på en uforpligtende samtale.

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Mandag og onsdag: 9:00-18:00

Fredag: 10:00-16:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top