Metakognitiv terapi

Til dig som kæmper med mental mistrivsel som fx stress, depression, angst eller andet mental mistrivsel

Metakognitiv terapi

1:1

Mental mistrivsel er en tilstand, hvorved overtænkning bruges som strategi til at håndtere negative tanker. Metakognitiv terapi anvendes til at slippe mental mistrivsel, og i stedet lære dig, at genvinde kontrollen over din tænkning ved hjælp af nye håndteringsstrategier. 

Målet er at gøre dig i stand til selv, at vælge hvilke negative tanker/bekymringer, som du vil bruge energi på. 

Vi har 70.000 tanker dagligt. 

Hvad de 70.000 tanker omhandler kan vi ikke styre, men vi kan styre hvilke tanker, vi lader passere uden at give energi, og hvilke tanker vi hopper med på og giver energi, og dermed lader påvirke humør, følelser og overskud. 

Det forholder sig nemlig således, at for at en tanke kan påvirke dig negativt (eller positivt) skal du hoppe med på tanken, som tegningen nedenfor illustrere.

Impulsive tanker -> Valgte tanker -> Handlinger -> Følelser -> Mental trivsel

Gennem metakognitiv terapi lærer du redskaber til at genvinde tankekontrollen, så du fremover selv kan vælge om negative eller på anden måde ubehagelige tanker skal påvirke dig.

I sessionerne arbejder vi med opmærksomhedstræning og afkoblet opmærksomhed. 

Metakognitiv coaching er særdeles effektiv hvorfor et forløb typisk kun strækker sig over 5 sessioner, såfremt du laver din daglige mentale styrketræning. 

Derfor skal du også udover vores sessioner sammen være klar på at afsætte 10-15 min dagligt til hjemmeopgaver. 

Hvad får du i et forløb med mig?

50 mins terapisessioner

Fast pris pr. session

(Mængde rabat ved køb af 5 sessioner samlet )

Skriftlig opfølgning løbende.

Fri korrespondance på mail 

Daglige hjemmeopgaver af cirka 10 min 

Mental robusthed og ro 

Uforpligtende indledende samtale

Jeg tilbyder en fuldstændig uforpligtende indledende samtale til alle, hvor vi sammen finder ud af hvilket forløb og sammensætning, som vil være det bedste match for dig.

Derudover bruges samtalen til at finde ud af om, jeg er den rette til at hjælpe dig.

Vi afstemmer, om der er den rette kemi mellem os, og om vi er et godt match. 

OBS – Grundet stor efterspørgsmål på forløb er der desværre på nuværende tidspunkt venteliste til samtaler med mig, men Josephine og Camilla står klar til at hjælpe dig med det samme. 

"Jeg fik en følelse af lettelse og at der måske kunne være et håb i min kamp tilbage til virkeligheden"

"Hos Nanna, har jeg fået nogle redskaber imod min fødselsdepression, især vedr. overtænkning og trøstespisning. Hun har hjulpet mig, med at håndtere, forholde og kontrolle mine negative tanker.
Metoden er nyttig og “nem” at gå til. Men som med alt andet, er det ikke overnigth/hokus-pokus. Dét er benhård træning og hér er Nanna god til at vejlede og give gode råd/forslag til netop dét, jeg har kæmper med.
Metoden har givet mig hjælp til selvhjælp, som har givet bonus! Øget selvtillid og selvkontrol, hvilket er SÅ dejligt. Det bedste er, at man kan benytte hendes metode(r) uanset, hvor man er. Hos købmanden, i bilen, i badet, på din gåtur med hunden el. hos venteværelset til tandlægen. Metoden kan vare imellem 1 sek. - 10min. effekten kan mærkes relativt derefter, dog oplevede jeg, at mine omgivelser bemærket en forbedring, før jeg selv gjorde.
Derudover er Nanna en sød og behagelig person, der hurtigt fik forståelse for mine udfordringer og kunne forstå mine handlinger/tanke. Nanna har lært mig utrolig meget og er en kilde til inspiration for mit privatliv, såvel som arbejdsliv. Hun er utrolig dygtig til at coach. Jeg vil til hver en tid anbefale Nanna, til dem som kæmper med noget lignende, som jeg eller andre psykiske problemer."
Maja
Fødselsdepression

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Mandag og onsdag: 9:00-18:00

Fredag: 10:00-16:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top