Kostvejleder Århus

Kostvejledning ved aut. klinisk diætist i Århus.

Hej med dig!

Velkommen til min hjemmeside. Her på siden kan du blive lidt klogere på, hvad jeg kan tilbyde dig indenfor kostvejledning og metakognitiv terapi. Jeg tilbyder kostvejledningsforløb i Århus og ønsker at hjælpe dig med at leve et sundere og gladere liv.

Søger du en kostvejleder i Århus?  Så kan jeg meget vel være det helt rette valg for dig. Læs med her på hjemmesiden og bliv meget klogere på, hvad det helt præcist er, jeg kan hjælpe dig med – god fornøjelse!

 

Kostvejledning i Århus ved aut. klinisk diætist

Mit navn er Nanna og jeg er uddannet klinisk diætist og metakognitiv coach. Det betyder, at du hos mig kan forvente objektiv og evidensbaseret kostvejledning. Jeg er specialiseret i madro, spiseforstyrrelser og selvkærlige vægttab. Vælger du mig som din nye kostvejleder i Århus, vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig tættere på dit mål uden kostplaner og restriktioner.

For mig handler det om, at vi sammen finder en vej, som du er glad for og som du kan implementere i din hverdag uden store personlige omkostninger. Mit speciale er selvkærlige vægttab og forstyrret spisning i forskellige grader, og derfor er ét af mine helt store fokuspunkter også madro. Kort sagt: jeg hjælper dig med at finde ro i din hverdag omkring alt det, der måtte omhandle mad, vægt og krop.

Kostvejleder i Århus

Få hjælp til at vælge det helt rette forløb

Jeg ønsker at hjælpe alle, store som små, høje som lave, med at slutte fred med mad, samt at opnå resultater, der er langvarige og holdbare. Af netop denne grund tilbyder jeg 100% individuelle forløb. Sammen sammensætter vi lige præcis det forløb, som giver mest mening for dig. Forløbsbeskrivelserne er blot vejledende og for at danne overblik over hvilke problemstillinger jeg bevæger mig indenfor.

Jeg tilbyder altid en 100% uforpligtende indledende samtale, så vi sammen kan finde ud af, hvordan det optimale forløb ser ud for dig. Det er vigtigt for mig, at forløbene ikke har en fast form, men at de derimod tilpasses dig og dine mål. Derfor findes der heller ikke en forudbestemt metode i mine forløb.

Hvilke forløb kan jeg vælge imellem hos en kostvejleder i Århus?

Er det et individuelt forløb, du er på udkig efter i din nye kostvejleder i Århus? Så kan jeg fortælle, at jeg tilbyder individuelle forløb indenfor madro, selvkærligt vægttab, vejledning af eliteatleter, spiseforstyrrelser og så tilbyder jeg også metakognitiv coaching til dig, der ønsker behandling af mental mistrivsel. Dette er for eksempel et godt valg for dig, der har udfordringer med enten stress, angst, depression eller lignende. Med andre ord er jeg en kostvejleder i Århus, der henvender sig til en bred målgruppe, og jeg er derfor også overbevist om, at vi nok skal kunne finde et godt forløb til dig lige her hos mig. Det er dog væsentligt at nævne, at uanset hvilket forløb du vælger, vil din mentale sundhed og trivsel altid have høj prioritet for mig– Hos mig vil du aldrig behøve at sætte dit fysiske helbred over dit mentale.

 

Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale

Er du interesseret i at starte et forløb hos mig? Så er du altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen. Du er ligeledes velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mit arbejde som kostvejleder i Århus. Faktisk tager jeg imod alle spørgsmål med et smil, og jeg glæder mig blot til at høre fra dig. Så giv mig et kald eller skriv en mail til mig på hej@nannaaarslevjensen.dk – så kan vi lave en aftale på en uforpligtende samtale.

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Man: 8:00-16:00

Tirs-tors: 10:00-18:00

Fredag: 9:00-14:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top