Vejledning af eliteatleter

Individuel vejledning til atleten, som ønsker behandling eller forebyggelse af spiseforstyrrelser & REM-S eller hjælp til præstationsoptimering

Sportsdiætist

1:1

Relativ energi-mangel (REM-S) | Spiseforstyrrelser | Præstationsoptimering

Jeg er specialiseret i behandling og forebyggelse af spiseforstyrrelser og relativ energi-mangel, også kendt som REM-S.  

Jeg brænder for at hjælpe atleter ud af spiseforstyrrelser og tilbage på banen, samt at hjælpe atleter med at få opfyldt det ekstremt høje energibehov, som følger med en stor træningsmængde, så REM-S kan forebygges eller behandles. 

Er du eliteatlet og bøvler med maden eller har blot problemer med at få spist tilstrækkeligt er du kommet til det rette sted. 

I et forløb hos mig har vi fokus på dig og dine udfordringer. Et forløb hos mig er derfor altid 100% individualiseret! 

I et forløb hos mig vil du lære forskellen på sundhed for dig og sundhed for den almindelige dansker. Jeg har et stort fokus på tilladelse af energitætte fødevarer, så det  det høje energibehov kan opnåes uden, at du skal overspise. 

Min tilgang er en kombination af vaneændringer og den metakognitive tilgang. 

De metakognitive redskaber inddrages i varierende grad alt efter hvor meget du bøvler med forstyrrede tanker om mad og krop.

Desuden kan redskaberne benyttes til præstationsoptimering.  

Forløbet kan foregå både fysisk og online over Teams. 

Min egen historie

Jeg er selv vokset op i eliteidrætsmiljøerne i Danmark, og drømte om at komme til at leve af håndbold indtil en spiseforstyrrelse, som jeg udviklede i en alder af 15 år satte en stopper for den drøm.

Jeg er heldigvis rask i dag og har det godt, men min egen historie har udviklet en enorm passion for at hjælpe andre til at undgå at ende i samme situation, som jeg gjorde.

Jeg vil forebygge spiseforstyrrelse i elitemiljøerne, men jeg vil også være det alternativ til den offentlige behandling af spiseforstyrrelser, som jeg ikke kunne finde dengang.

Jeg vil være det alternativ, som tilpasser behandlingen individuelt og ikke nødvendigvis fratager alt træning, og dermed identitet i behandlingen. 

Derfor skrev jeg også min bachelor om netop “spiseforstyrrelser i eliteidræt.

Jeg tror på, at vi kan forebygge utroligt mange spiseforstyrrelser, og samtidig forebygge og behandle REM-S ved at vejlede atleterne korrekt i hvad der er sundt og usundt, når man træner meget.

Derfor er det også de to områder, som jeg er specialiseret i. 

Forløbstyper

Hvad får du i et forløb med mig?

Fast månedlig pris for 2 vejledninger eller betaling pr. session.

Løbende skriftlig opfølgning

Fri korrespondance på mail med mig 

100% individuelt tilpasset forløb 

Mulighed for tilkøb af ekstra vejledninger ved behov 

OBS – Grundet stor efterspørgsmål på forløb er der desværre på nuværende tidspunkt venteliste.

Du tilmelder dig ventelisten ved at udfylde kontaktformularen, så tager vi en snak om forløbet og den forventet ventetid

Er du fortsat i tvivl?

Læs med her for at høre hvad andre siger om individuelle forløb hos mig

"Nanna har skabt værdi til mit spil, gennem både fysisk optimering, men samtidig mental vejledning, gennem snakke om sårbare emner, omkring et forvrænget kropssyn, som jeg har arbejdet meget med. "

"Mit forløb hos Nanna har været meget værdifuldt for mig. Jeg søgte gennem Nanna råd og vejledning til optimering af præstationsevne gennem min kost, samt muskel forøgelse. Imens jeg har været i forløb hos Nanna har jeg på 3 måneder, taget omkring 2kg på i muskelmasse. En positiv lineær udvikling, som jeg aldrig har prøvet før. Nannas råd og vejledning omkring optimering af præstationsevne gennem mad, samt gode råd til at kvæle de små stemmer inde i hovedet vil jeg tage med videre ud i mit håndboldliv."
Mathilde
Håndboldspiller

"Jeg vil klart anbefale Nanna. Hun har gjort mig tryg i det at skulle sætte ord på de udfordringer man kan have ift. ens kost, og så er hun sindssygt omsorgsfuld og man kan mærke, at hun kun ønsker sine klienter det bedste."

"Jeg har lært sindssygt meget om mig selv og min kost. Nanna har både hjulpet med det mentale, som for mig har påvirket min kost meget, og gjort mig opmærksom på, hvad der er godt at indtage, når man dyrker sport på højt plan. Derudover har jeg fået redskaber, som jeg har brugt gavn af - også efter forløbet."
Maja
Håndboldspiller

"Jeg plejede at få en dårlig følelse i maven når jeg havde overspist, men efter samtaler med Nanna har jeg ikke denne følelse og kommer den er jo blevet god til at lade den være"

"Mit forløb ved Nanna har været skønt! Til samtalerne har jeg fået nogle gode fif omkring hvad man kunne spise om eftermiddag, hvor det som regel gik galt. Jeg har fået fif omkring hvordan jeg gør det nemmere for mig selv ikke at overspise. Udover dette også nogle mellem måltider som kunne være gode efter og før træning for mere energi. Så alt i alt et fantastisk forløb!"
Nikoline
Håndboldspiller

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Man: 8:00-16:00

Tirs-tors: 10:00-18:00

Fredag: 9:00-14:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top