Priser

Din investering i flere sundere og gladere leveår!

Hvor meget er din sundhed og trivsel værd?

1:1

Nedenfor finder du priserne på forløb og enkeltstående sessioner

Bemærk at Danmark giver tilskud til diætist uanset medlemsgruppe.

Er du i tvivl om det er noget for dig eller hvad du skal vælge tilbyder jeg ALTID en gratis og uforpligtende snak om mulighederne.

Kostvejlednings-forløb

Pris

1300 kr pr. måned for 2 vejledninger. 

(Minimum 3 måneders forløb) 

Tilskud fra Danmark på 275 kr. pr. vejledning, 6 x årligt.  

Din pris med tilskud

750 kr. pr. måned*

*Gælder de første 3 måneder 

Enkeltstående sessioner

Pris

700 kr. 

Tilskud fra Danmark

275 kr. x 6 årligt 

Metakognitiv coaching

Pris pr. session

750 kr. 

Forløb med 5 sessioner

3200 kr.

(Spar 300 kr)

OBS! Som det fremgår af handelsbetingelserne, som kan findes i bunden af siden er der 24 timers afbudspligt på alle samtaler.

Overholdes denne ikke opkræves der fortsat fuld pris for samtalen. 

Gruppeforløb

Nedenfor finder du prisen på gruppeforløbene 

“Madro & Sunde vaner” & “Selvkærligt & varigt vægttab”

Er du i tvivl om det er noget for dig eller hvad du skal vælge tilbyder jeg ALTID en gratis og uforpligtende snak om mulighederne

8 ugers forløb af 1,5 time pr. gang

Pris

2000 kr.

(svarende til 250 kr. pr. gang)

*Danmark giver tilskud på 125 kr. pr gang.

Din pris efter tilskud kun 1000 kr!

Der kan desuden tilkøbes individuelle sessioner til gruppeforløbet

Rabat

Studerende: 10%

Ledig: 10%

Specialaftaler

 

Det siger klienterne

“Efter mit forløb hos Nanna har jeg fået livsglæde tilbage med gode madvaner, mere energi og overskud til mig selv og min familie!”

“Jeg har altid været vant til at være meget aktiv, men har i mange år ikke haft lyst til at spise. Jeg har længe ikke følt sult, så for mig var det kun en nødvendighed at skulle spise og ikke af lyst. Nanna har lært mig at føle sult og få lyst til at spise igen. Hver gang jeg nyder et måltid mad, tænker jeg på Nanna og på mine børn, som har hjulpet mig til at kunne ændre min hverdag til det bedre.
 Nanna har gjort en kæmpe forskel for mig og jeg kan varmt anbefale et forløb hos hende”
Linda
Tidl. spiseforstyrret

“Da jeg startede hos Nanna havde jeg aldrig nogensinde troet, at hun skulle hjælpe mig videre fra min spiseforstyrrelse og alle de tanker jeg havde om mad konstant.."

" ..men noget må være sket for efter 3,5 måned i forløb hos Nanna var største delen væk. Jeg kunne nu spise ALT mad uden dårlig samvittighed, hvilket har gjort en kæmpe forandring for min hverdag, alt er meget lettere og jeg er selv 100 gange gladere!”
Mathilde
Tidl. bulimi

"Jeg ville til hver en tid anbefale et forløb hos Nanna"

"Nanna er faglig kompetent og utroligt dygtig til det hun laver. Nanna er så dygtig, sød og omsorgsfuld. Hun formår, at sætte sig ind i hver enkelt problematik, stor som lille og kommer altid med konkrete forslag til at afhjælpe en problematik"
Simone
Gruppeforløb
”Jeg føler mig fortrøstningsfuld om, at jeg har fået et skub i den rigtige retning, takket være Nannas hjælp.”

"Selvom det virker som små ting, som giver så god mening, og som man i bund og grund godt ved, så føler jeg, at det har rykket bjerge hos mig. Det er lykkedes ved hjælp at små skub, de rigtige spørgsmål og et nyt perspektiv at rykke rundt på brikkerne i mit hoved, så jeg har fået et meget mere afslappet (og måske vigtigst af alt) realistisk forhold til mad. De ting der før var så forbudte er blevet løsnet op, og det giver meget mere ro i mit hoved og i min hverdag. De destruktive tanker og handlinger og skylden bliver gradvist lettere og lettere at håndtere og vende rundt - Det er takket være Nanna."
Klient
Tidligere spiseforstyrret
"Nanna har været med til at give mig et naturligt forhold til al mad og dermed også en hverdag med mere ro på, da jeg ikke behøver tænke så meget over “alt det forbudte” mere"

"Hun har givet mig de bedste værktøjer til at arbejde videre med og passe på mig selv. Jeg er simpelthen så taknemmelig for al den hjælp, som Nanna har givet og er glad for de værktøjer, som jeg har fået med fra vores snakke. Kunne hele vejen igennem mærke, at Nanna ved, hvad hun taler om. Der er ikke nogen bestemte regler, der skal overholdes. Nul kalorier, der skal tælles. Ikke et bestemt antal skridt, der skal ind på kontoen. Alt har handlet om, hvad der rører sig i mit liv og giver mening for mig. "
Camilla
Madrosforløb
”Jeg har fået madro. Jeg har lært at mærke min sult og jeg har fået gode og nemme redskaber med mig, som kan hjælpe hvis gamle mønstre vender tilbage. ”

"Jeg startede, fordi at jeg var frustreret over at kende til madro/slut med forbudt og så mange andre selvkærlige tiltag, men ikke formåede at anvende det. Nanna lyttede, gik roligt til værks og ændrede få ting af gangen. Jeg har fået madro. Jeg har lært at mærke min sult og jeg har fået gode og nemme redskaber med mig, som kan hjælpe hvis gamle mønstre vender tilbage. Fokus har ikk været på vægttab men madro. Det har været en kæmpe hjælp og jeg kan på det varmeste anbefale et forløb ved Nanna"
Jette
Madro

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Man: 8:00-16:00

Tirs-tors: 10:00-18:00

Fredag: 9:00-14:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale