Priser

Din investering i flere sundere og gladere leveår!

Hvor meget er din sundhed og trivsel værd?

1:1

Nedenfor finder du priserne på forløb og enkeltstående sessioner

Bemærk at Danmark giver tilskud til diætist uanset medlemsgruppe (gælder ikke Josephine og Camilla)

Er du i tvivl om det er noget for dig eller hvad du skal vælge tilbyder vi ALTID en gratis og uforpligtende snak om mulighederne.

OBS – Grundet stor efterspørgsmål på forløb er der desværre på nuværende tidspunkt venteliste på forløb med mig (Nanna),
men både Josephine og Camilla er åben for tilgang. 

Send en mail med din forespørgsmål, så finder vi den bedste løsning for dig. 

Månedligt forløb

Pris

1600 kr pr. måned for 2 vejledninger. 

(Minimum 3 måneders forløb) 

Tilskud fra Danmark på 350 kr. pr. vejledning, 6 x årligt.  

Din pris med tilskud

900 kr. pr. måned*

*Gælder de første 3 måneder 

Enkeltstående sessioner

Pris

900 kr. 

Tilskud fra Danmark

350 kr. x 6 årligt 

Privat sundhedsforsikring

Har du privat sundhedsforsikring og et BMI under 18.5 eller over 30 dækker de fleste behandling ved diætist. 

OBS! Som det fremgår af handelsbetingelserne, som kan findes i bunden af siden er der 24 timers afbudspligt på alle samtaler.

Overholdes denne ikke opkræves der fortsat fuld pris for samtalen. 

Rabat

Studerende: 10%

Ledig: 10%

Det siger klienterne

“Jeg har nu en masse nyttige redskaber, som jeg ved er nøglen til et liv uden spiseforstyrrelsen i centrum.”

Forløbet hos Nanna har været det mest givende og lærerige forløb, jeg har været igennem. Jeg har både været hos den offentlige psykiatri samt privat psykologpraksis, og intet har været så givende som metakognitiv terapi hos Nanna. Jeg er Nanna evigt taknemmelig for hendes måde at møde en på. Her er der intet unødigt pres, og hele forløbet er komplet tilpasset til den inviduelle klients behov. Nanna har uden tvivl mine varmeste anbefalinger"
Mathilde
Anoreksi

“Da jeg startede hos Nanna havde jeg aldrig nogensinde troet, at hun skulle hjælpe mig videre fra min spiseforstyrrelse og alle de tanker jeg havde om mad konstant..”

..men noget må være sket for efter 3,5 måned i forløb hos Nanna var største delen væk. Jeg kunne nu spise ALT mad uden dårlig samvittighed, hvilket har gjort en kæmpe forandring for min hverdag, alt er meget lettere og jeg er selv 100 gange gladere!"
Mathilde
Bulimi

”Jeg føler mig fortrøstningsfuld om, at jeg har fået et skub i den rigtige retning, takket være Nannas hjælp.”

"Selvom det virker som små ting, som giver så god mening, og som man i bund og grund godt ved, så føler jeg, at det har rykket bjerge hos mig. Det er lykkedes ved hjælp at små skub, de rigtige spørgsmål og et nyt perspektiv at rykke rundt på brikkerne i mit hoved, så jeg har fået et meget mere afslappet (og måske vigtigst af alt) realistisk forhold til mad. De ting der før var så forbudte er blevet løsnet op, og det giver meget mere ro i mit hoved og i min hverdag. De destruktive tanker og handlinger og skylden bliver gradvist lettere og lettere at håndtere og vende rundt - Det er takket være Nanna."
Tidligere spiseforstyrret
Madro og forstyrret spisningsforløb

“Nanna har hjulpet mig på vej med at elske mig selv for alt, hvad jeg er. Man hænger sig ikke i fortiden, men kigger fremad. Det gør de tunge tanker og udfordringer lidt lettere at håndtere og acceptere"

Hos Nanna arbejder man løsningsorienteret. Man hænger sig ikke i fortiden, men kigger fremad. Det gør de tunge tanker og udfordringer lidt lettere at håndtere og acceptere. Nanna er virkelig en kvinde, der ved, hvad hun laver og hurtigt sporer sig ind på, hvor du trænger til en hjælpende hånd. Nanna har hjulpet mig på vej med at elske mig selv for alt, hvad jeg er. Under forløbet, er jeg blevet bedre til at have fokus på, hvad der rent faktisk har værdi i livet.
Tidl. klient
Forstyrret spisning
"Jeg har fået madro. Jeg har lært at mærke min sult og jeg har fået gode og nemme redskaber med mig, som kan hjælpe hvis gamle mønstre vender tilbage "

"Jeg startede, fordi at jeg var frustreret over at kende til madro/slut med forbudt og så mange andre selvkærlige tiltag, men ikke formåede at anvende det. Nanna lyttede, gik roligt til værks og ændrede få ting af gangen. Jeg har fået madro. Jeg har lært at mærke min sult og jeg har fået gode og nemme redskaber med mig, som kan hjælpe hvis gamle mønstre vender tilbage. Fokus har ikk været på vægttab men madro. Det har været en kæmpe hjælp og jeg kan på det varmeste anbefale et forløb ved Nanna.“
Jette
Madros forløb

“Jeg giver Nanna mine varmeste anbefalinger! For mig betyder det meget at Nanna er helt nede på jorden og har en naturlig og realistisk tilgang til mig som menneske og den rejse jeg gerne vil tage

“Personligt har jeg gennem det sidste år tabt 20 kg med hjælp fra Nanna, som har hjulpet mig igang med at få styr på en masse tanker og vaner omkring mad. Uden at jeg selv vidste det, så havde jeg en del uhensigtmæssige mønstre, som jeg gennem Nanna har fået belyst og fået rebskaber til at håndtere. Arbejdet skal man selvfølgelig selv lave, og det kræver noget af mig rent mentalt at være bevidst på et andet plan om min mad. Men med Nannas redskaber så har jeg fået et ret godt greb om det. Dette har ikke været et quickfix men hjælp til en livstilsændring."
Charlotte
Vægttabsforløb

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Mandag og onsdag: 9:00-18:00

Fredag: 10:00-16:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top