Selvkærligt vægttab

Individuel terapi til der, som ønsker at komme i mål med et vægttab en gang for alle uden restriktioner, kostplaner og kalorietælling

Vægttabsforløb
1:1

I et vægttabsforløb med mig møder du ingen restriktioner, forbud, kostplaner, ligesom du aldrig vil blive udsat for at skulle veje og tælle kalorier.

I stedet finder vi sammen ud af hvad der ligger bag den nuværende spiseadfærd og arbejder metakognitivt med at løse dette og har desuden fokus på små ændringer i dine nuværende vaner, som vi arbejder i dybden med en af gangen.  

Jeg er autoriseret klinisk diætist, hvilket betyder, at jeg udelukkende må vejlede evidensbaseret.

Du slipper derfor for madmyter, lynkure og sundhedstrends i et forløb med mig. 

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til mere madro, hvorfor du også kan forvente, at vi løbende arbejder med både dine tanker om mad og hvordan hun håndtere disse og din adfærd omkring mad. 

Forløbet kan foregå både fysisk og online over Teams 

Hvad får du i et forløb med mig?

Mulighed for at vælge mellem fast månedlig pris for 2 månedlige sessioner eller fast pris pr. session.

Skriftlig opfølgning løbende

Fri korrespondance på mail

100% individuelt tilpasset forløb 

Uforpligtende indledende samtale

Jeg tilbyder en fuldstændig uforpligtende indledende samtale til alle, hvor vi sammen finder ud af hvilket forløb, som vil være det bedste match for dig.

Derudover bruges samtalen til at finde ud af om, jeg er den rette til at hjælpe dig.

Vi afstemmer, om der er den rette kemi mellem os, og om vi er et godt match. 

OBS – Grundet stor efterspørgsmål på forløb er der desværre på nuværende tidspunkt venteliste.

Min dygtige makker Josephine står dog klar til at hjælpe dig med det samme, så klik nedenfor for at blive kontaktet af en af os. 

Har du en privat 
sundhedsforsikring?

Hvis du er dækket af en privat sundhedsforsikring betaler de fleste forsikringsselskaber for din behandling, hvis du har BMI over 30

Er du ung/barn er der en god chance for, at du er dækket af dine forældres forsikring. 

Kontakt dit forsikringsselskab for at høre om dine muligheder. 

*Gælder desværre ikke forløb med Josephine og Camilla

Er du fortsat i tvivl?

Læs med her for at høre hvad andre siger om forløbet

“Jeg giver Nanna mine varmeste anbefalinger! For mig betyder det meget at Nanna er helt nede på jorden og har en naturlig og realistisk tilgang til mig som menneske og den rejse jeg gerne vil tage

“Personligt har jeg gennem det sidste år tabt 20 kg med hjælp fra Nanna, som har hjulpet mig igang med at få styr på en masse tanker og vaner omkring mad. Uden at jeg selv vidste det, så havde jeg en del uhensigtmæssige mønstre, som jeg gennem Nanna har fået belyst og fået rebskaber til at håndtere. Arbejdet skal man selvfølgelig selv lave, og det kræver noget af mig rent mentalt at være bevidst på et andet plan om min mad. Men med Nannas redskaber så har jeg fået et ret godt greb om det. Dette har ikke været et quickfix men hjælp til en livstilsændring."
Charlotte

“Har du brug for hjælp, kan jeg kun anbefale Nanna”

“Jeg har været utrolig glad for min forløb med Nanna, som virkelig har skabt en ændring hos mig. Nanna var rigtig god til at forstå hvad der skulle til for at ændre mine vaner, og hjælpe med de ændringer uden det har været en pinsel at gå igennem. Hun er rigtig god til at sætte ind de rigtige steder og gøre det på en måde hvor det bare giver mening."
Christian

"Forløbet har været den bedste investering for mig selv."

"Det har været en lærerig rejse om kost og vaner. Nanna er en nærværende, støttende og behagelig coach, hvor hun formår at komme med konkrete redskaber og værktøjer til ændring af vanerne og hun er bevidst om, at det ikke er nemt. Derfor er hun der altid, når man har brug for lidt ekstra støtte. Nanna har givet mig en enorm meget madro, og har lært mig, at ingen madvarer er forbudte og et vægttab sagtens kan lykkes uden at være restriktiv i forhold til mad."
Sittika

"Jeg vil helt klart anbefale et forløb hos Nanna, til dem der er færdig med quick fixes og uholdbare slankekure. Det her er en livsstilsændring der holder!"

"For mig har det gode i forløbet med Nanna været, at det er små vaner vi har ændret fra gang til gang, så det hele har været overskueligt. Nanna har været god til at se, hvor jeg har kunne arbejde med mine vaner. Jeg har tabt mig 3-4 kg. på 3 måneder UDEN restriktioner, kostplan og uden en følelse af at gå glip af noget som helst. Samtidigt med at vi har arbejdet med vægttabet, har jeg også fået en anden ro omkring mad, så jeg ikke overspiser mere og tager flere fornuftige valg i hverdagen."
Malene

"Forløbet har gjort en enorm stor forskel for mig. Jeg må spise alt nu, og det gør sjovt nok, at jeg spiser mindre, fordi alt er tilladt."

Jeg var skeptisk da jeg havde den indledende snak med Nanna. Jeg har prøvet 1000 gange før at sadle om og starte vægttab for "nu skulle det være".
Nanna forklarede mig at hendes metoder ikke primært omhandlede vægttab, men handlede om at slippe madskammen, og hvis man så kunne få arbejdet sig hen mod madro og slippe restriktionerne, ja så ville det nok også ende med et vægttab.
Forløbet har gjort en enorm stor forskel for mig. Jeg må spise alt nu - og det gør sjovt nok at jeg spiser mindre fordi alt er tilladt. aingen smugspisning og ingen skam. Det er en kæmpe lettelse og jeg kan kun give Nanna mine varmeste anbefalinger.
Sofie

Vil du inspireres dagligt?

Så følg mig på instagram, hvor jeg deler ud af min tilgang, og forsøger at bekæmpe misinformation og myter eller lyt til min podcast "En uformel sundhedssnak" 🤎

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Mandag og onsdag: 9:00-18:00

Fredag: 10:00-16:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top