Om Nanna & hendes team

Uddannelser, erfaringer og motivation for at hjælpe dig

Hvem er jeg?

Mit navn er Nanna og jeg er uddannet klinisk diætist og metakognitiv terapeut.

Jeg har specialiseret mig i forstyrret spisning i forskellige grader. Størstedelen af mine klienter kæmper med madstress eller spiseforstyrrelser.

Min vision er at hjælpe dig ud af mad-fængslet, at vise dig, at sundhed ikke handler om kostplaner, restriktioner, vægt eller BMI og ikke mindst hjælpe dig til at slippe mad som strategi til at håndtere tanker og følelser. 

Du vil i forløb hos mig eller en af de andre dygtige kvinder i teamet opleve et stort fokus på den mentale del via den metakognitive terapi i kombination med arbejdet med vaneændringer samt emner som lyst, sult, mæthed.

Målet er, at hjælpe dig til det liv, som du drømmer om uden at skulle være forstyrret af tanker om mad, krop og vægt. 

Jeg brænder for mit arbejde, fordi jeg elsker at arbejde med mennesker og følge din udvikling mod mere madro og mental sundhed.

Min uddannelse

Autoriseret Klinisk Diætist

V/ Københavns Professionshøjskole

Metakognitiv terapeut

V/ Mind Institute

SULT - basisuddannelse i spiseforstyrrelser

V/ SULT-akademiet

Specialiseringskursus - spiseforstyrrelser

V/ Mind Institute

Min egen historie

Min drivkraft og passion indenfor madro og forstyrret spisning er opstået efter, at jeg selv som teenager udviklende en spiseforstyrrelse, mens jeg spillede håndbold på højt plan. En spiseforstyrrelse som hængte ved i mange år, indtil jeg indså at restriktioner, tvangstræning og kalorietælling ikke er vejen mod drømmekroppen eller et sundere helbred. TVÆRTIMOD!

Derfor ved jeg også selv præcis hvordan det føltes, når tanker om mad, krop og træning er alt overskyggende og man nærmest er rundtosset bare ved tanken om, at forsøge at navigere i hvad der er rigtigt og forkert at spise.

Jeg opdagede dog i løbet af nogen år, at de negative tanker om mad, krop og træning blev ved at dukke op og tage energi på trods af mange års arbejde med at opnå madro. Heldigvis blev jeg introduceret til metakognitiv terapi og besluttede efter fantastiske resultater for min egen mad-, krops- og træningsro, at tage uddannelsen, så jeg i dag kan arbejde med at videregive de metakognitive redskaber til mine klienter. Netop derfor brænder jeg også enormt meget for at give det videre til andre.

Det giver næsten sig selv, men min egen historie er helt sikkert årsagen til, at jeg i dag er specialiseret i arbejdet med forstyrret spisning og spiseforstyrrelser.

Mit team 🤍

Min egen tid opbruges til tider og derfor har jeg sammensat et lille team af søde og dygtige coaches med samme baggrund som min egen (ernæringsfaglig og en metakognitiv uddannelse), som står klar til at hjælpe jer, hvis I ønsker hjælp hurtigere end jeg kan tilbyde. På den måde kan jeg være med til at hjælpe endnu flere. 

Når du henvender dig kan du derfor blive tilbudt at starte op som en fra mit team i stedet for mig, men du bestemmer altid selv om du ønsker at starte op hos dem hurtigt eller vente på et forløb med mig. 

Teamet gennemgår løbende supervision med mig, så kvalitet og metode er sikret uanset hvem der bliver din coach. 

Josephine Munck

Josephine er 28 år gammel og bor til dagligt i Søborg lige udenfor København.

Hun har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, som hun afsluttede med et bachelorprojekt om tvangsoverspisning (BED).

Derudover er hun uddannet Metakognitiv Mind Terapeut fra Mind Institute og har også taget en uddannelse til Madmentor ved Marie Steenberger. 

Hun er ligesom mig tilknyttet Mind Institute som ekstern konsulent på deres uddannelse, og underviser derfor også i den metakognitive tilgang. 

Hun er specialiseret i at arbejde med mennesker med forstyrret spisning, angst og stress. 

Josephine brænder for at hjælpe mennesker med at få et mere naturligt og afslappet forhold til mad og dem selv og har derfor ligesom mig specialiseret sig i psykologien bag sundhed. 

Josephine har selv bøvlet med et forstyrret forhold til mad og krop og bøvlet med stress. 

Tilbyder enten online vejledninger eller fysiske vejledninger i Søborg (KBH) 

Uden ydrenummer: Ingen mulighed for tilskud

Camilla Nørregaard

Camilla er 29 år og bor i Aarhus.

Hun har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed samt kandidat i Integrated Food Studies fra Københavns Universitet. Derudover er hun ligesom alle andre i teamet uddannet Meta Mind Coach fra Mind Institute, og arbejder med udgangspunkt i den metakognitive terapiform.

Camilla har speciale i og arbejder med mennesker, der bøvler med angst. Herunder særligt med fysiske symptomer i forbindelse med angst fx et forstyrret forhold til mad og træning.

Camilla har et brændende ønske om at hjælpe mennesker til at opnå mere mental trivsel og leve med et mere balanceret forhold til deres tanker og følelser, og til bedre at kunne navigere i livets udfordringer. 

Camilla har før i tiden selv været ramt af invaliderende angst med fysiske symptomer, der blandt andet kom til udtryk i et forstyrret forhold mad, krop og træning.

Hun har dermed både personlige og faglige erfaringer med både angst og spiseforstyrrelse.  

Camilla hører til i samme lokaler som Nanna (i Aarhus) og tilbyder også online sessioner, hvis dette ønskes.

Uden ydrenummer: Ingen mulighed for tilskud

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Mandag og onsdag: 9:00-18:00

Fredag: 10:00-16:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top