Workshop

Find ro i dig selv

Workshop - online

På denne workshop vil du få viden og redskaber, som hjælper dig til at finde ro i dig selv og den, du er.

Vi vil på workshoppen blandt andet arbejde med at identificere dine værdier og øge dit selvværd.

Du får blandt andet redskaber til at lære at lytte til dig selv og til at opnå en større ro i dig selv. Lige præcis som du er. 

Workshoppen tager udgangspunkt i metakognitive redskaber og værktøjer. Du vil derfor også gå fra workshoppen med redskaber til at håndtere forhindrende og begrænsende tanker og følelser for et meningsfulgt liv. 

Mad- og kropsstress er blot et symptom på ikke at hvile i sig selv.

Med ro i dig selv vil du også finde ro i mad og krop.

*OBS – min 10 deltagere for afholdelse

Hvad får du?

En hel dag fyldt med nye redskaber, øvelser og viden til at opnå ro i dig selv.

En workshop kun for kvinder

En e-bog fyldt med øvelser og redskaber, som du kan tage med hjem og arbejde videre med. 

Mulighed for at blive en del af et stort community med resten af deltagerne efter workshoppen. 

Temaer

Værdier

Styrk dit selvværd

Metakognitive værktøjer

Kropsneutralitet vs kropspositivitet

Vores egne fortællinger

Praktisk information

Dato

7. maj 2023 kl. 12:00-16:00

Lokation

Online, Teams

Din investering

999 kr.

Inklusiv E-bog med materiale fra workshoppen. 

Om dine undervisere

Anne Sophie Helvind

Anne Sophie er uddannet vane- og overspisningscoach fra Madro instituttet, og er desuden i gang med at uddanne sig til Meta Mind Coach hos Mind Institute. 

Hun har selv gennemgået en kæmpe personlig udvikling gennem de seneste år fra at have haft et meget anstrengt forhold til mad, krop, træning og sig selv, udviklet i forbindelse med mange år som bodybuildingatlet til i dag, at have opnået en stor ro i sig og hendes krop. 

Anne Sophie vil på workshoppen bidrage både med sin egen historie, men også med de faglige redskaber og metoder, som hun har lært gennem sine uddannelser, og bruger med sine klienter til dagligt. 

Nanna Aarslev Jensen

Nanna er uddannet klinisk diætist og Meta Mind Coach fra Mind Institute.

Hun arbejder til dagligt med behandling af forstyrret spisning i forskellige grader, og arbejder desuden hos Mind Institute med uddannelse i metakognitiv terapi på deres uddannelser. 

Nanna har selv bøvlet med anoreksi som 16-18. årig og har siden da fortsat sin udvikling i at opnå ro i sig selv og den hun er. 

Nanna vil på workshoppen bidrage med hendes metakognitive kompetencer og dele ud af de redskaber, som hun hver dag anvender sammen med klienter for. at opnå ro i dem selv og slutte fred med mad, krop og vægt. Hun vil desuden dele ud af sine personlige erfaringer og historie. 

"At være en del af dette var virkelig en øjenåbner og gik der fra med en total wow følelse!"

" Jeg var så glad for at have deltaget på Nanna og Anne-Sophies workshop! Det hele var utrolig veludført og meget autentisk. Det var afslappende selvom det var sårbart. Jeg synes det var helt vildt givende at det vekslede mellem konkrete eksempler, både fra undervisere samt deltagere, og så redskaber og værktøjer."
Stine
Tidl. deltager

"Det føltes trygt at dele ud af egne tanker"

" Jeg fik nogle aha-oplevelser og har reflekteret en del siden workshoppen, så det har helt sikkert sat nogle tankerne igang ift mine handlemønstre og mit tankemylder. Jeg forventede at få nogle redskaber til at håndtere mit tankemylder og triggertanker, og det føler jeg, at jeg er kommet hjem med."
Cecilie
Tidl. deltager

"Workshoppen gav mig inspiration til at leve mit liv endnu mere ud fra mine værdier."

" Og hvordan man konkret kan få det øvet ind i sin hverdag. Selvudviklingstingene bliver taget ned på et niveau, hvor det giver vildt god mening Jeg synes også både det var rart at sidde i et rum, hvor man ikke følte sig alene i at have uro i sit liv, og samtidig høre jeres to historier, hvor I har brugt de her værktøjet, som giver så meget tro på at det kan lykkes".
Thea
Tidl. deltager

"Jeg gik derfra med motivation for at arbejde videre med mig selv"

"Jeg fik indsigt i, at jeg ikke er alene om at have det svært med mine tanker og mit selvværd. Det var grænseoverskridende at dele ud af sig selv på den måde, da det for mig personlig er skrøbeligt og tabubelagt at dele mine tanker. Men med den modtagelse, omfavnelse og rummelighed, så var det pludselig intet problem. Jeg havde en forventning om, at jeg ville gå derfra med nogle håndgribelige redskaber, som jeg kunne anvende i min hverdag. Og det har jeg fået. Så workshoppen har klart levet om til mine forventninger og mere til..."
Anna
Tidl. deltager

Her finder du mig

OBS! Bor du ikke i nærheden tilbyder jeg online forløb

Kontakt

26370947 

hej@nannaaarslevjensen.dk

CVR: 42388505

Åbningstider

Man: 8:00-16:00

Tirs-tors: 10:00-18:00

Fredag: 9:00-14:00

Lør-søn: Lukket

Ellers åbent efter aftale

Scroll to Top